Garagepoorten Sesame - Ons merk

Garagepoorten Sesame

Ons product

SESAME biedt u de garagedeur aan die u wenst en waarover u droomt!
Wij assembleren elegante, automatische sectionaalpoorten waardoor u aan ruimte wint en die uw comfortabel laat thuis komen. Onze poorten zijn volledig integreerbaar in de architectuur van uw woning. Een combinatie van comfort, zuinigheid, esthetiek, eenvoud en veiligheid. Bij SESAME kan u uw gading vinden tussen verschillende paneeltypes, een waaier van kleuren en een breed scala aan accessoires.
SESAME heeft sinds jaar en dag nauwe banden met de wereld van de poorten, waardoor wij het voordeel hebben u het beste SESAME product tegen de beste prijs te kunnen bieden.

Onze belgische fabricatie op maat

Onze belangrijkste partners bevinden zich binnen een straal van 20 km van onze hoofdzetel, waardoor Belgische en Europese productie verzekerd is.
Dit geeft ook het voordeel dat we snel kunnen reageren wanneer er zich een probleem voordoet met uw poort.
Deze nabijheid en tevens onze eigen assemblage laat ons toe over de kwaliteit te waken en op maat te werken !

Onze 20-jarige ervaring

Of uw poort nu gebogen of recht is, er is altijd een oplossing waardoor u een SESAME poort kan zetten. SESAME werd opgericht in 1990 in Frasnes, verhuisde later zijn gebouwen naar Doornik, maar sinds 2004 is SESAME gelegen in Leuze-en-Hainaut. Aangezien wij blijven evolueren, kunnen wij u met trots één van de grootste showrooms presenteren, waarbij u onze selectie poorten kan terugvinden. Wij tonen u graag ons volledige asssortiment en helpen graag om uw project op te volgen en uit te werken.

Onze kwaliteit

SESAME, staat bovenal voor kwaliteit: de kwaliteit van onze producten, onze luisterbereidheid, de kwaliteit van onze after-sales service, de kwaliteit van onze technici en onze leveranciers.
SESAME:een hoogwaardig product tegen de beste prijs.
Wij kiezen de beste leverancier voor u en we leveren after-sales service om een ​​lange levensduur te garanderen aan uw poort.
Wij verzekeren u het gebruik van hoogstaande kwalitatieve materialen . De panelen hebben een dikte van 42 mm over het gehele paneel. Dit geeft stabiliteit, stevigheid, duurzaamheid en staat garant voor een hoge weerstand.

Onze dienst "na-verkoop"

Wij herstellen andere merken en onderhouden ons eigen merk SESAME. Uw garagedeur is in wezen een mechanisch element dat regelmatige technische nazicht nodig heeft in overeenstemming met uw gebruik, waardoor de levensduur van uw garagedeur verhoogt wordt.

Onze tevredenheidsgarantie

Wij bieden garantie op onze poorten en motoren voor een periode van 10 jaar * en 5 jaar* . Voel je vrij om onze voorwaarden te lezen voor meer informatie over onze garanties. (*: Volgens de voorwaarden van onze leveranciers)

Onze know-how!

Maak gebruik van onze know-how!

Een sectionaalpoort van SESAME is ideaal voor zowel renovatie als nieuwbouw.
Onze poorten passen perfect in alle garages en al onze modellen worden op maat gemaakt. Voor elke stijl, voor elk doel en elk huis is er een poort uit het gamma van SESAME.
SESAME, dat is zaken doen met een verkoops-en technisch team dat vooruitstrevend is op het gebied van innovatie in het domein van de sectionaalpoorten.
We hebben regelmatig de eerste ontwikkelingen in primeur op Belgisch en Europees niveau door middel van ons sterke partnership met onze leveranciers.