Garagepoorten Sesame - Voordelen

Voordelen

Esthética

Er is een breed scala aan panelen voor u beschikbaar, gaande van klassieke tot hedendaagse stijlen. De garagedeuren Sesame passen bij uw smaak en uw huis.

Sesame garagepoorten biedt een ruime keuze aan kleuren, moderne films of films met imitatiehout. U zal ongetwijfeld de garagepoort vinden die je nodig hebt.

Garagedeuren Sesame dat is ook een ruime keuze aan accessoires voor uw garagedeur. Ontdek een breed scala van unieke venster effecten zoals een zonsondergang of onze ronde patrijspoorten. Ontdek onze armaturen. Deze accessoires kunnen naar wens verticaal of horizontaal worden geplaatst.

Een uniek indruk, maar ook de harmonie van uw garagedeur Sesame is het resultaat van een veelheid van details die u kiest uit onze catalogus. Sesame, staat garant voor kwaliteit, vakmanschap en harmonie.

Economish

De Sesame garagepoorten zijn vervaardigd uit gegalvaniseerd staal.

Verhoog de isolatie in uw garage met garagedeuren Sesame. Geïntegreerde polyurethaanschuim in de panelen zorgen voor een efficiënte isolatie en bespaart u een hoop euro's. Stevige dichtingen met permanente elasticiteit latei, de zijframes en een afdichting op de drempel van uw garage.

Prestaties:
- Waterdichtheid: Klasse 3
- Luchtdoorlatendheid: Klasse 2
- Windbestendigheid: Klasse 2
- Thermische weerstand: 1,5 W / m² K

Bij Sesame garagepoorten vindt u de beste prijs, maar ook een technische dienst die snel en efficiënt werkt. Doe zoals vele duizenden klanten, vertrouw op de garagedeuren van Sesame.

Praktisch

Sesame garagepoorten zijn uitgerust met Marantec motoren, onze motor partner. Snel en stil, onze motoren zijn geschikt voor alle soorten elektrische installaties. De keuze van de motor is gebaseerd op de grootte van de deur en de intensiteit van het gebruik.
Geen enkele inspanningen is nog nodig om uw garagedeur Sesame te openen: een enkele druk op de knop van uw afstandbediening en voila de poort gaat open.

Als in uw garage geen stroomaansluiting aanwezig is, biedt Sesame garagepoorten een ingenieus motorsysteem aan dat is aangedreven op herlaadbare batterijen.

Voor garages met meerdere auto's, is het mogelijk om meerdere afstandsbedieningen te gebruiken of een digicode te installeren. En als u over meer dan een garage of gemotoriseerde poort beschikt, kunnen wij u helpen deze te bedienen met een enkele afstandsbediening.

Wat u ook wenst, u zal steeds een gepaste oplossing vinden met de Sesame garage poorten.

De sectionaaldeur Sesame bespaart u plaats, afgezien van de isolatie, is deze ook aanbevolen voor de manipulatie en ruimtebesparing.

Op maat

De Sesame garagepoorten zijn van Belgische makelij. Al onze garagepoorten zijn op maat gemaakt in onze ateliers door ons technisch gekwalificeerde team.

De garagepoorten Sesame passen op alle soorten garages, of ze nu nieuw of ouder zijn.

Vraag vrijblijvend een bezoek aan van onze vertegenwoordiger of kom een kijkje nemen in onze showroom.

Veiligheid

De Sesame garagepoorten zijn conform aan de Europese norm EN 13241.

De Sesame garagepooren garanderen een maximale gebruiksveiligheid.

De vingerknelbeveiliging biedt perfecte bescherming voor de vingers van groot en klein.

Opteer voor een optisch beveiligingssysteem: openen/sluiten stopt onmiddellijk wanneer de lichtbundel wordt onderbroken. Ideaal voor de veiligheid van kinderen maar ook huisdieren.

Onze motoren zijn CE, wat betekent dat wanneer zij geactiveerd worden bij het sluiten, er een obstakel is in de poort, de motor stopt en de poort 10 cm omhoog gaat.

Ons hardware systeem is uitgerust met torsieveren met een geïntegreerd parachute systeem in geval van kabelbreuk.

Sesame garagepoorten zijn beveiligd tegen inbraak.

De Sesame sectionaaldeuren met ontroller tot aan het plafond bieden een uiterst effectieve bescherming. De kracht van garagedeuren Sesame is een extra beveiliging tegen inbraken.

Voorzie uw Sesame garagepoort van een extra mechanische vergrendeling of anti-lift SKG.

Isolatie

Sesame sectionaaldeuren bieden een zeer efficiënte isolatie.

De "Sandwich Technologie" panelen van 45mm en 60mm zijn geïnjecteerd met polyurethaan mousse met hoge weerstand zonder CFC.
Thermisch coëfficiënt « 45 mm » | 0.44 W/m²K en thermisch coëfficiënt van 1.5 W/m²K.
Thermisch coëfficiënt "60 mm" | 0.35 W/m²K en thermisch coëfficiënt van de 1.5 W/m²K, stevigheid zonder versterking.

Tegen het binnendringen van lucht en vocht: perifere afdichtingen (lage, laterale en hoge kant) en tussen elk paneel.

Verander uw poort en voel het verschil.