Customization XXL

Helemaal volgens uw imago

Industriële poorten

Gepersonaliseerd
& functioneel

Alunox-raampjes

U wil dat er licht binnenstroomt? Laat uw verbeelding de vrije loop. Onze raampjes zijn schitterend afgewerkt met geborsteld alunox. Zo hebben ze niet alleen een praktische functie, maar geven ze uw poort een vleugje extra klasse.

Pvc-raampjes

We kunnen onze pvc-lijsten schilderen in een kleur naar keuze, zodat ze perfect passen bij uw poort.

Wij maken uw ideeën waar

Op basis van een logo of schets kunnen onze vaklui zorgen voor gepersonaliseerde inserts die u zelf hebt bedacht of waarvoor u een motief uit onze catalogus hebt gekozen. Ze gebruiken daarvoor metalen van topkwaliteit zoals geborsteld alunox. Zo krijgt uw garagepoort niet alleen meer cachet, ze wordt echt uniek.

Ingebouwde deurpomp

Verlaagde drempel

Loopdeuren

Dankzij onze loopdeuren kan u makkelijk in en uit de garage stappen zonder de poort te moeten openen. Ze zijn uitgerust met een ingebouwde deurpomp en een verlaagde drempel. Bovendien hebben ze een beveiliging die voorkomt dat de garagepoort automatisch opengaat wanneer de loopdeur niet volledig is gesloten.

Diverse accessoires

Naargelang uw behoeften kan u een hele reeks elementen aan uw poort toevoegen. Van verluchtingsrooster tot brievenbus: in onze enorme keuze vindt u vast het accessoire dat u zoekt en dat past bij de stijl van uw poort.

Huisnummer

Verluchtingsrooster

Kattenluik

Brievenbus

Comfort

binnen handbereik

Sesame garagepoorten zijn uitgerust met motoren van onze partner Marantec. Deze snelle en stille motoren zijn geschikt voor alle types elektrische installaties. De keuze van de motor gebeurt op basis van de grootte van de poort en de intensiteit van het gebruik.

Een Sesame garagepoort opent u moeiteloos: een druk op de knop van de afstandsbediening volstaat.

Altijd een zender die bij u past

U hebt graag uw afstandsbediening op zak? Of binnen handbereik wanneer u onderweg bent? Wij hebben altijd de zender die bij u past. Ons sigarenaanstekermodel zal in ieder geval verstrooide zielen plezieren. Met zijn zuiver en puur design past hij perfect in het interieur van een auto.

Onze vierkante handzenders worden in het gebouw geplaatst. Dit accessoire werkt als een schakelaar waarmee u uw garagepoort kan openen en sluiten zonder afstandsbediening.

Handzenders

Onze motoren

  • Moteur MFZ

     

     

Wat bij een stroomonderbreking ?

De battery back-up neemt bij een stroomuitval de stroomvoorziening over. Hij is altijd achteraf uit te rusten met een eenvoudige systeemstekker of wordt direct in de aandrijving of in een accukoffer geïntegreerd. Door middel van leds wordt het laadvermogen permanent aangeduid en meldt de accu wanneer de energie bijna is opgebruikt. Een geïntegreerde oplaadtechniek verhindert een diepontlading en overlading van de accu en garandeert zo een lange levensduur.

Motor op accu’s

U hebt geen elektrische installatie in uw garage? Onze motoren op accu’s bieden de oplossing. Ze hebben een autonomie van ongeveer 70 cycli.

Bijkomende motoraccessoires

Om ons gamma accessoires te vervolledigen en u optimaal gebruiksgemak te garanderen, bieden we u de mogelijkheid om de motorisatie van uw garagepoort tot in het kleinste detail te personaliseren. U kan bijvoorbeeld extra led-verlichting toevoegen of uw oud materiaal compatibel maken met de nieuwe Marantec-technologieën.

Uitbreidingsmodule

Met de uitbreidingsmodule kan u genieten van bijkomende functies. Een grote troef is dat de module door de besturing wordt herkend en onmiddellijk in werking gesteld. U kan meerdere uitbreidingsmodules tegelijk aansluiten. Voorbeelden zijn verkeerssturing, oude optische sensoren of foto-elektrische cellen.

MAX light

Deze krachtige en richtbare verlichting biedt u optimaal visueel comfort. Ze vult uw installatie aan en garandeert u een lager verbruik. U kan tot 2 MAX lights per motor installeren. De verlichting is voorzien van een vergrendelingsclip. Maximaal vermogen 11 W.

Led-strip

De automatische garagesystemen van Marantec zijn al uitgerust met led-verlichting. Als die niet volstaat, kan u op elk moment en op een eenvoudige manier bijkomende led-modules toevoegen. In functie van het type aandrijving stemt het lichtrendement dan overeen met een klassieke gloeilamp van 80 of 160 W.

Universele ontvanger

Onze universele ontvangers kunnen achteraf worden toegevoegd aan alle aandrijfsystemen van Marantec en andere fabrikanten. Met een universele ontvanger kan u ook oudere systemen aansturen, zodat u alle toestellen kan bedienen met dezelfde handzender.

Ingebouwde buitenverlichting

We stellen onze klanten een ruime keuze aan energiezuinige verlichting voor. Als ze worden ingewerkt in de gevel, passen ze perfect bij de architectuur van uw woning en zorgen ze voor extra cachet.

Optimale

veiligheid

De Sesame garagepoorten voldoen aan de Europese norm EN 13241. U bent dus zeker van een maximale veiligheid bij het gebruik. Onze poorten zijn ook beveiligd tegen inbraak, ofwel door een kastje met digitale code, ofwel via digitale herkenning.

Het beslag is voorzien van torsieveren met een geïntegreerd parachutesysteem bij kabelbreuk. Onze sectionale laagplafonddeuren bieden een nog efficiëntere bescherming. Door hun stevigheid zorgen ze voor een extra beveiliging tegen een eventuele inbraak.

Met dit kastje kan u via een code uw poort openen en sluiten. Metalen behuizing, stevige knoppen en verlichting boven de toetsen. Klavier voorzien voor semi-industrieel gebruik.

 

Met dit kastje kan u via een code uw poort openen en sluiten. Metalen behuizing, stevige knoppen en verlichting boven de toetsen. Klavier voorzien voor semi-industrieel gebruik.

Aangepast aan uw behoeften

De foto-elektrische cel biedt een extra veiligheid voor industriële poorten. Met een diepte van slechts 19 mm kan ze rechtstreeks in het hoekprofiel van de staande rail worden gemonteerd. Zo is ze optimaal beschermd tegen aanrijdingen. Als er zich een voertuig bevindt onder de poort op het ogenblik dat die dichtgaat, detecteert de sensor de aanwezigheid van een obstakel. De poort stopt automatisch en gaat 10 cm naar omhoog. Een belangrijk element in het systeem is de vervuilingsaanduiding door middel van led. Op die manier wordt een betrouwbare functiecontrole uitgevoerd en een signaal gegeven wanneer de lichtbundel niet geheel wordt overgedragen.

Heb ik mijn garagepoort goed afgesloten ?

U durft wel eens verstrooid te zijn? Dan kunnen foto-elektrische cellen voor u hun nut bewijzen. Als de cel geen beweging detecteert gedurende een door uzelf gekozen tijd, gaat de poort automatisch dicht.

Anti-ophefsysteem

Een inbraak is nooit uit te sluiten. Een van de meest gebruikte technieken om een woning binnen te dringen is het opheffen van de garagepoort. Hoewel al onze motoren zijn uitgerust met een anti-ophefsysteem, stellen we u ook de anti-inbraakkit SKG voor, die het openingsmechanisme blokkeert wanneer de poort gesloten is.

Signaallampen trekken de aandacht. Het licht knippert of brandt wanneer de poort, het hek of de slagboom in beweging is. Dankzij het gebruik van led-technologie is deze verlichting bijzonder energiezuinig.

Grendels en slot

We bieden u een aantal mogelijkheden – zowel manueel als automatisch – om uw poort te vergrendelen. Zo bent u extra beschermd tegen inbraak.

Sleutelschakelaar

Met deze schakelaar kan u de poort openen en sluiten met een sleutel. Kan als inbouw- of opbouwvariant worden gemonteerd.

Noodslot

Een accessoire om de poort van buitenaf manueel te openen. Onmisbaar voor woningen waarbij de garagepoort de enige toegang is.

Automatische grendel

Gemonteerd op de rail. Voorkomt automatisch dat de poort wordt opgetild. Extra werken in de aanslag kunnen nodig zijn.

Manuele grendel

Deze manuele grendel, gemonteerd op de binnenzijde van de poort, biedt een bijkomende bescherming tegen inbraak.

Manueel slot

Manueel slot om te monteren in de poort. Verkrijgbaar in zwart en grijs.

De SESAME KIT

Sesame biedt kwaliteitsvolle deurkits met standaardafmetingen aan, ideaal voor klanten die tegen een zeer lage prijs willen renoveren. In bepaalde omstandigheden – zoals een garagebox die niet tegen het huis is aangebouwd – moeten de panelen van een sectionaalpoort geen superhoge isolatiewaarde hebben. Daarom werken we met dunnere panelen van 20 mm dik. De productiekost ligt dus lager, en u profiteert ervan! Gedaan met de zware poorten in staalplaat die veel lawaai maken voor de buren, gedaan met roest, gedaan met de soms niet zo bedrijfszekere rolluikpoorten waarvan de pvc-panelen kunnen breken onder invloed van uv-straling.

Onze complete, leverklare kits bieden u het comfort en de veiligheid die u mag verwachten van een kwaliteitsproduct dat door ons is gefabriceerd. En hun prijs is buiten concurrentie !

Gevelbekledingen

Uw garagepoort kan onzichtbaar worden !

Met de lamellen van de Linius-lijn van Renson kunnen we uw muren, garagepoorten, wanden, … bekleden. Het resultaat is een ultramodern en standingvol design.

We kunnen uw gevelbekleding ook uitvoeren in houtsoorten van hoge kwaliteit, zoals Red Cedar. Deze soort is afkomstig uit Amerikaanse bossen en geldt als een van de naaldbomen met de hoogste natuurlijke weerstand tegen weersomstandigheden, schimmel en insecten.