Sterktes

Wij zijn een Belgische fabrikant en trots op onze knowhow

Alleen al door onze nabijheid hebben we een belangrijk voordeel op onze buitenlandse concurrenten. Waarom? Omdat we onze poorten volledig fabriceren op onze productievestiging in Leuze. Zo behouden we de totale kwaliteitscontrole op het hele proces, want we werken niet met tussenpersonen of buitenlandse fabrieken. Daardoor zijn de productietermijnen bijzonder kort. Bovendien is ons grondstoffentransport veel minder milieubelastend, omdat onze belangrijkste leveranciers zich in een straal van 20 km bevinden. Dat maakt het ons ook mogelijk een hoge kwaliteit te bieden tegen prijzen die een stuk lager liggen dan die van onze concurrenten. Onze monteurs-plaatsers kennen de technische specificaties van al onze poorten. Omdat we nauw met hen samenwerken, kunnen we inspelen op de meest verregaande vragen van privéklanten, architecten en aannemers, en ons aan elke situatie aanpassen.

We leveren écht maatwerk.

Met andere woorden, we zijn een industriële onderneming die dezelfde flexibiliteit en filosofie aan de dag legt als een doorgewinterd vakman.

Nieuwsgierig? Kom een kijkje nemen! U kan uiteraard terecht in onze fraaie showroom, maar we zetten ook de deuren van onze werkplaatsen wijd open om met u de passie te delen die ons al vele jaren drijft.

Gratis offerte

De opmeting door onze technici bij u thuis en de offerte zijn gratis, zonder enige verplichting!

Configurator - Offerte - Online shopping

 

"NO LIMIT" keuze aan bekledingen en afwerkingen

U bent dus helemaal op de juiste plaats: bij ons vindt u ontelbaar veel mogelijkheden.

Zuinig & isolerend

De Sesame garagepoorten worden gemaakt met panelen van gegalvaniseerd staal ingespoten met een cfc-vrij (en dus milieuvriendelijk) polyurethaanschuim van hoge densiteit.

Het PU-schuim in de panelen verbetert in aanzienlijke mate de thermische isolatie van uw garage. Dankzij dit efficiënte procedé bespaart u heel wat euro’s.

We stellen 3 diktes voor: 20 mm - 45 mm - 60 mm.

Een voorbeeld: voor een paneel type “sandwichtechnologie” van 60 mm dik halen we een warmtegeleidingscoëfficiënt van 1.5 W/m²K.

Betrouwbare afdichtingen met permanente elasticiteit bovenaan, aan de zijkant en onderaan sluiten uw garage mooi af.

Prestaties:

 

Comfort

Onze poorten zijn uitgerust met motoren van Marantec®, onze Duitse partner die toonaangevend is op het vlak van innovatie en betrouwbaarheid.

Deze snelle en stille motoren zijn geschikt voor alle types elektrische installaties. De keuze van de motor gebeurt op basis van de grootte van de poort en de intensiteit van het gebruik.

Een Sesame garagepoort opent u moeiteloos: een druk op de knop van de afstandsbediening volstaat. Onze bidirectionele handzenders beschikken over de nieuwe bi.linked-functies, waardoor u informatie kan opvragen over de status van de poort.

Hebt u geen elektrische installatie in uw garage, dan stelt Sesame u een ingenieus systeem voor met een motor die werkt op herlaadbare accu’s.

Voor garages met meerdere parkeerplaatsen kan u verschillende afstandsbedieningen gebruiken of een digicode installeren. En hebt u naast een garage ook een gemotoriseerd hek, dan kan u beide bedienen met één afstandsbediening. Wat u ook zoekt, met de Sesame garagepoorten vindt u altijd een geschikte oplossing. Met de Sesame sectionaalpoort wint u niet alleen plaats, ze heeft ook een goed isolerend vermogen en is handig in het gebruik. Verder bieden we u nog een ruim gamma accessoires aan: verlichting, kattenluik, brievenbus, …

Veiligheid

De Sesame garagepoorten voldoen aan de Europese norm EN 13241.

U bent dus zeker van een maximale veiligheid bij het gebruik.

Onze poorten zijn ook beveiligd tegen inbraak, ofwel door een kastje met digitale code, ofwel via digitale herkenning. Het beslag is voorzien van torsieveren met een geïntegreerd parachutesysteem bij kabelbreuk. Bovendien stellen we u een uitgebreid gamma bijkomende accessoires voor om het veiligheidsniveau nog op te krikken. Neem zeker een kijkje onder de rubriek Veiligheid in onze gamma’s Sensation garagepoorten.

Onderhoudsdienst & DNV

Uw garagepoort is een mechanisch element. Dat vereist een technische opvolging in functie van het gebruik. We staan voor u klaar om uw poort in goede staat te houden en u een lange levensduur te garanderen.

We bieden u verschillende onderhoudsformules aan, aangepast aan uw behoeften. En bent u ook eigenaar van een poort van een ander merk, dan zullen onze technici die graag herstellen.

Garantie

Onze poorten en motoren krijgen een garantie van respectievelijk 10 jaar* en 5 jaar* mee.

Neem gerust contact met ons op voor meer details over de garantie. (*volgens de voorwaarden van onze leveranciers)

Uw tevredenheid is onze tevredenheid.

Naargelang het type onderhoudscontract kunnen we u een levenslange garantie bieden op Sesame garagepoorten!