Wie zijn we?

Sesame is een Belgisch familiebedrijf opgericht in 1989. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers op de markt van premium sectionaalpoorten, zonder afbreuk te doen aan onze oorspronkelijke filosofie. Het succes van onze onderneming hebben we te danken aan de zorgvuldige keuze van onze partners en aan onze toegewijde, gepassioneerde medewerkers die hun vakmanschap steeds hebben doorgegeven. Sinds ons ontstaan hebben we altijd goed naar onze klanten geluisterd en tegelijk oog gehad voor innovatie. Als bedrijf zijn we ook erg gevoelig voor onze ecologische voetafdruk. Daarom is onze fabriek volledig bedekt met fotovoltaïsche zonnepanelen. Bijna al onze componenten komen uit een straal van 20 km en de poorten maken we 100% op onze site!

Innovatie, prestaties, comfort, isolatie, veiligheid, esthetiek en prijs-kwaliteitverhouding: daarmee zijn we elke dag opnieuw bezig. De luxe van maatwerk tegen een aantrekkelijke prijs? Voor is dat een vanzelfsprekendheid en een toonbeeld van kwaliteit “made in Belgium”, geen privilege voor de meest welgestelde burgers!

Een aantrekkelijke toonzaal, met een team van enthousiaste professionals die u begeleiden bij uw avontuur. Klik voor een video en een virtueel bezoek op het rode vierkant in de rechterbovenhoek van uw scherm.

Onze grootste beloning is uw tevredenheid en het vertrouwen dat u ons al zovele jaren schenkt. Daardoor zijn we kunnen uitgroeien tot wie we nu zijn.

Beste klanten, in naam van mijn sympathiek team wens ik u een prettig bezoek aan onze website.

Met vriendelijke groeten